Zoek oppas aan huis

Bent u op zoek naar een oppas aan huis? Wellicht dat Oma’s Oppasservice u hierbij kan helpen.

Wij zijn een erkend gastouderbureau en helpen u graag zoeken naar een oppas aan huis.
Bij ons kunnen gezinnen zich namelijk aanmelden die een oppas zoeken. Aan de andere kant kunnen “oppas oma’s” zich bij ons melden, die graag willen oppassen op uw kinderen. Wij bemiddelen dus tussen uw gezin en de toekomstige oppas.

Voorafgaand aan het zoeken naar een oppas aan huis, komen we bij u langs. We praten dan over dingen die jullie belangrijk vinden zoals bijvoorbeeld opvoeding en hygiëne. Uiteraard hebben we het ook over jullie voorkeuren wat betreft een oppas aan huis.

De oppassen die bij ons als gastouder werken, zijn veelal moeders of oma’s van 50 jaar of ouder. Doordat ze zelf kinderen hebben, weten ze natuurlijk precies hoe ze met kinderen om moeten gaan. Ze dragen kinderen een warm hart toe, maar hebben ook verstand van belangrijke zaken als de opvoeding en bijvoorbeeld de voeding van kinderen.

Omdat wij in heel Nederland werkzaam zijn, vindt u bij u in de regio ongetwijfeld een oppas oma aan huis. Wilt u graag meer informatie, of wilt u zich aanmelden? Zoek dan Oma’s Oppasservice bij u in de buurt en bel ons geheel vrijblijvend.

Veelgezochte informatie:

gastouder oma - kinderopvang aan huis - gastouderbureau oppas - gastouderbureau oma - gastouder met subsidie - gastouder belasting - zoek oppas aan huis - oppas aan huis - oppas oma - oppas gezocht -