Oppas oma

Wat is er nu leuker voor uw kinderen dan een echte oppas oma in huis?
Uw kinderen blijven in hun eigen vertrouwde omgeving en er is een oma in de buurt de goed op ze past. De ideale situatie voor u én uw kinderen!

Gastouderbureau Oma’s Oppasservice heeft Vestigingen door heel Nederland. Hierdoor is er ongetwijfeld een oppas oma bij u in de buurt, die op uw kinderen kan passen. Afhankelijk van uw inkomen en het aantal kinderen dat u heeft, heeft u vaak ook nog recht op een toeslag voor de oppas. Deze toeslag is een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Op deze manier is een oppas oma dus leuk voor de kinderen en betaalbaar voor u!

Om de kwaliteit van onze oppasservice hoog te houden werken we met een pedagogisch beleidsplan. Daarnaast komen we ook bij u aan huis, zijn we aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie en kunnen ouders zitting nemen in een oudercommissie.

Wilt u ook graag een oppas oma in huis voor uw kinderen? Bekijk dan voor meer informatie deze website, of neem contact op met Oma’s Oppasservice bij u in de regio.


Veelgezochte informatie:

gastouder met subsidie - oppas gezocht - oppas oma - kinderopvang aan huis - oppas aan huis - zoek oppas aan huis - gastouderbureau oppas - gastouderbureau oma - gastouder oma - gastouder belasting -