Oppas gezocht

Oppas gezocht?
Voor een leuke oppas moet u bij gastouderbureau Oma’s Oppasservice zijn!

Oma’s Oppasservice bemiddelt tussen “zoekende” gezinnen en gastouders, oftewel oppas oma’s.
Wij bieden kinderopvang aan huis en willen op een ouderwetse en betrouwbare manier kinderopvang voor u regelen. Over het algemeen gaat het dan om opvang voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Uiteraard kan dit in combinatie met buitenschoolse opvang voor de oudere kinderen in het gezin, tot en met 13 jaar.

Oppas aan huis gezocht?
Het grote voordeel van thuisopvang is dat uw kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven en u zich niet druk hoeft te maken om het halen en brengen van uw kinderen bij een externe dagopvang.
Daarnaast is het ook mogelijk om de eigen opa of oma in te schakelen als oppas, zolang ze zich maar inschrijven bij Oma’s Oppasservice. Op die manier betaalt u namelijk uw oppas en heeft u als werkende ouder ook recht op een tegemoetkoming in de kosten voor kinderopvang.

Wilt u graag meer informatie over Oma’s Oppasservice? Bekijk dan eens deze website of neem vrijblijvend contact op met ons gastouderbureau bij u in de omgeving. U kunt het dichtstbijzijnde bureau vinden onder Vestigingen bovenaan deze website.


Veelgezochte informatie:

gastouder oma - gastouder belasting - kinderopvang aan huis - gastouderbureau oppas - gastouderbureau oma - gastouder met subsidie - zoek oppas aan huis - oppas aan huis - oppas oma - oppas gezocht -