Kinderopvang aan huis

Bent u opzoek naar een betrouwbare vorm van kinderopvang aan huis? Dan is onze Oma’s Oppasservice iets voor u.
Wij zijn een landelijke werkend gastouderbureau en bemiddelen tussen moeders en oma’s vanaf ongeveer 50 jaar die graag op willen passen én tussen gezinnen die nog een oppas aan huis zoeken.

In een bezoek bij u thuis bespreken we allerlei zaken met betrekking tot hygiëne, opvoeding, normen en waarden enzovoorts. Vervolgens gaan we voor u opzoek naar de meest geschikte oppas oma, die dan in een kennismakingsgesprek aan u wordt voorgesteld. Bij een wederzijdse klik worden alle afspraken schriftelijk vastgelegd, zodat alles helder en duidelijk blijft. Om de kwaliteit van onze kinderopvang aan huis te waarborgen, streven we er naar om regelmatig contact te houden met de “oma’s” en de gezinnen.

Oma’s Oppasservice richt zich voornamelijk op kinderopvang aan huis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Uiteraard is buitenschoolse opvang voor oudere kinderen in hetzelfde gezin ook mogelijk.

Bent u benieuwd of wij ook kinderopvang voor bij u aan huis kunnen regelen? Neem dan contact op met Oma’s Oppasservice in uw regio. U vindt de adressen en telefoonnummers onder Vestigingen op deze website.


Veelgezochte informatie:

gastouder oma - gastouder belasting - kinderopvang aan huis - gastouderbureau oma - gastouder met subsidie - oppas gezocht - zoek oppas aan huis - gastouderbureau oppas - oppas aan huis - oppas oma -