Gastouderbureau oma

Bent u via een gastouderbureau opzoek naar een leuke oppas oma voor uw kinderen? Dan bent u bij Oma’s Oppasservice aan het juiste adres!

Wij zijn een landelijk erkend gastouderbureau en bieden kinderopvang aan huis. Dat houdt in dat de oppas oma bij u thuis komt en uw kinderen dus niet uitbesteed hoeven te worden aan een dagopvang. De kinderopvang die wij aan huis bieden geldt over het algemeen voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Dit kan in combinatie met buitenschoolse opvang voor oudere kinderen uit hetzelfde gezin.

Gezinnen kunnen zich dus bij ons gastouderbureau in laten schrijven, die opzoek zijn naar een oppas oma. Aan de andere kant kunnen ook moeders en oma’s van 50 jaar of ouder, zich bij ons inschrijven als oppas. Maar het is ook mogelijk dat de eigen opa’s en oma’s zich inschrijven als gastouder.
En dat laatste is mooi, want op die manier krijgen de eigen opa’s en oma’s zelfs een vergoeding voor de tijd dat ze op hun kleinkinderen passen!
Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op met Oma’s Oppasservice in uw regio. Dat kan via Vestigingen bovenaan deze website.


Veelgezochte informatie:

gastouder belasting - zoek oppas aan huis - kinderopvang aan huis - gastouder oma - gastouderbureau oma - gastouder met subsidie - oppas gezocht - gastouderbureau oppas - oppas aan huis - oppas oma -