Gastouder oma

Bent u opzoek naar een gastouder in de vorm van een leuke en betrouwbare oma?
Oma’s Oppasservice bemiddelt tussen deze “oma’s” en gezinnen die nog een gastouder zoeken.

De gastouder, in het geval van Oma’s Oppasservice dus een oma, komt bij u thuis en past hier op uw kinderen. Voor de kinderen is dit heel prettig. Ze kunnen in hun vertrouwde omgeving blijven, met hun eigen speelgoed en vriendjes in de buurt. Het scheelt u ook tijd, want u hoeft de kinderen niet te halen of te brengen naar een dagopvang. Daarnaast weet u met een oma als gastouder ook zeker dat uw kind geen aandacht te kort komt.

De gastouders bij Oma’s Oppasservice zijn ongeveer 50 jaar of ouder en dragen kinderen een warm hart toe. In de meeste gevallen hebben deze vrouwen zelf ook kinderen of kleinkinderen. Ze hebben dus zeker de nodige ervaring met het opvoeden van kinderen.

Wilt u graag meer weten over de dienstverlening van Oma’s Oppasservice? Of bent u benieuwd of er nog een gastouder bij u in de regio beschikbaar is voor uw gezin? Neem dan vrijblijvend contact op met Oma’s Oppasservice bij u in de buurt. U vindt de gegevens onder Vestigingen op deze site.

Veelgezochte informatie:

gastouder belasting - zoek oppas aan huis - gastouder oma - gastouderbureau oma - gastouder met subsidie - oppas gezocht - gastouderbureau oppas - oppas aan huis - oppas oma - kinderopvang aan huis -